INGATLAN FEJLESZTÉS: KERESKEDELMI, IPARI ÉS LAKÓ INGATLANOK

Kereskedelmi ingatlanok fejlesztési lehetőségeinek megtalálása:

Nagy tapasztalattal végezzük meglévő kereskedelmi ingatlanok fejlesztési lehetőségeinek feltérképezését, új telephely részére megfelelő ingatlanok felkutatását az egész országban. Több multinacionális vállalattal dolgoztunk együtt, kiemelt partnerünk a SPAR Magyarország Kft., amelynek az elmúlt 5 évben több tucat ingatlan esetében adtunk szakvéleményt. Valamennyi esetben a helyszíni szemle, a helyi polgármesterrel és főépítésszel történő egyeztetés után állítottuk össze a döntés-megalapozó anyagot. Ha megbízónk a továbblépés mellett döntött, akkor a HÉSZ módosítás menedzselése mellett akár az ingatlan megvásárlását is intéztük.

Megfelelő ipari ingatlanok felkutatására, a projekt elindítása:

Megfelelő ipari ingatlanok felkutatása és azok bemutatása alapozta meg szolgáltatásunk sikerét. Minden apró részletre kiterjedően vizsgáljuk nem csak a megbízó által bemutatott lehetséges fejlesztési területeket, hanem igény esetén kutatómunkával bővítjük is a választható ingatlanok számát. Részt vettünk az AVL Hungary Kft. kecskeméti telephelyének kiválasztásában. Szakvéleményünk szerepet játszott a sok milliárd forintos beruházás helyszínének kiválasztásában. A projektet az ötleteléstől a tervezés fázisán át kísértük egészen az építési engedélyezési eljárás sikeres lezárásáig.

Lakó ingatlanok fejlesztésének kimunkálása:

Ingatlanfejlesztések megfelelő előkészítése sokszor több éves folyamat. Igazán testhezálló feladat volt „A rozsdaövezeti akcióterületek lehatárolásával kapcsolatos döntések kormányzaton belüli előkészítésének rendjéről” szóló 1107/2021. (III.10.) Korm. határozat szerinti eljárás lefolytatása. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a kezeink közül kikerült dokumentációt a Miniszterelnökség illetékesei „hibátlan munkaként” jellemezték, arról a Kormány tagjai tárgyaltak.

Mint a fentiekből is látható, az ipari, kereskedelmi és lakó ingatlanok fejlesztésének előkészítésével a legkisebbektől a legnagyobbakig foglalkozunk. Legyen szó egy kiszemelt ingatlanról, döntés előkészítésről több lehetőség esetén, vagy csak „valahol Sárospatakon” megjelöléssel, mi készek vagyunk megbízóink részére megalapozott tanulmánnyal szolgálni, kérésre pedig a kért folyamatot végig vinni.