BERUHÁZÁSOKHOZ ÉS A HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYOKHOZ KAPCSOLÓDÓ ÜGYINTÉZÉS

Nagy gyakorlattal és széles referenciával vállaljuk a beruházásokhoz kapcsolódó hatósági ügyintézést. Oldottunk meg 4 éve húzódó használatbavételi engedélyeztetési eljárást 3 hónap alatt, és volt, hogy egy teljes lakóparknak a visszavont használatbavételi tudomásulvételét szereztük meg újból (1 hónapos előkészítés után) 4 !!! nap alatt.

A hatósági kommunikáció a beruházás ezen szakaszában nem a tervező, és nem a kivitelező feladata. Bár nélkülük nem lehet lefolytatni az eljárásokat, de ők a saját, és nem a beruházó érdekeit képviselik. Kell legyen valaki, akihez a beruházó bizalommal fordulhat, aki csak az ő érdekeit képviseli.

A telkek átsorolásától kezdve a belterületbe vonásig vállaljuk ingatlanok HÉSZ-szel kapcsolatos ügyintézését. Ezen esetekben is helyszíni szemle előzi meg a Polgármesterrel-Főépítésszel és – az ügy súlyától függően – az Országgyűlési Képviselővel való tárgyalásokat. Ebben a tárgykörben vállalunk egyszerű tanácsadás keretében a jogszabályértelmezést (közérthető nyelvre fordítást), elindult eljárásokba a bekapcsolódást és a Megbízónk érdekében a lehetséges megoldások megkeresését.